Antalya Başkan Uysal Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

Başkan Uysal Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

28.05.2017 - 11:47 | Son Güncellenme:

.

Başkan Uysal Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde 12 cadde ve sokağı kapsayan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeleri sırasında esnafı da ziyaret eden Başkan Uysal, devam eden çalışmaları sorduğu esnaftan aldığı cevap “Allah razı olsun, çok memnunuz” oldu.
Muratpaşa Belediyesi’nin 20 bine yaklaşan nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallerinden biri olan Şirinyalı’da devam eden cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.
Cadde ve sokakları gezdi
Mahallede 12 caddenin asfalt ve kaldırımlarıyla birlikte yenilenmesini içeren çalışmada gelinen son aşamayı Başkan Uysal yerinde inceledi. Ekiplerle birlikte mahallede güne başlayan Başkan Uysal, Şirinyalı’da çalışmaların devam ettiği cadde ve sokaklarda incelemesini yürüyerek gerçekleşti. Sıcak asfalt dökümünün devam ettiği noktalarda çalışmaları bir süre takip eden Başkan Uysal, işçilerle de bir süre sohbet etti.
Çok memnunuz
İnceleme gezisinde esnafı da ziyaret eden Başkan Uysal, “Hayırlı Ramazanlar” dileklerini de iletti, esnafın çalışmalar hakkındaki düşüncelerini sordu. Başkan Uysal’a esnafın cevabı ise “Allah razı olsun, çok memnunuz” oldu.
Rakamlarla Şirinyalı çalışması
Şirinyalı’da 8 bin 729 metre uzunluğunda 12 cadde ve sokağı kapsayan yenileme çalışmaları tamamlandığında 16 bin 230 ton asfalt dökülmüş, 49 bin 424 metrekare genişliğinde kaldırım da yenilenmiş olacak.

Yazarlar