Tatil Bayramda eğlencenin kalbi Çeşme'de atıyor

Bayramda eğlencenin kalbi Çeşme'de atıyor

13.06.2018 - 14:50 | Son Güncellenme:

Çeşme Aya Yorgi’nin en güzel koyunda kurulduğu günden itibaren oldukça popüler hale gelen “Kafe Pi Beach Club”ta, bayramın 2. ve 3. günü, Dj Willy William, Nicola Fasano, Ozan Çolakoğlu, Onur Kiriş en iyi dj setleriyle sizi doyasıya eğlendirmeye geliyor!

Bayramda eğlencenin kalbi Çeşmede atıyor

Sezonun en müzikli, en danslı ve en eğlenceli günlerini yaşatan, özellikle gençlerin müdavimi olduğu “Kafe Pi Beach Club”, yaz boyunca Çeşme Aya Yorgi’de hayranı olduğunuz yabancı ve Türk djleri, eşsiz bir ortamda sizinle buluşturuyor! Bayramda ise her gün müziğe ve dansa doyacaksınız!

Haberin Devamı

Bayramın 2. Günü Ozan Çolakoğlu ve Ünlü Fransız Dj Willy William Kafe Pi Beach Club’ta!

Tarkan, Gülşen, Edis, Aleyna Tilki gibi yaptığı çalışmalar ve bestelediği çeşitli film müzikleriyle tanınan, besteci, aranjör ve müzik yapımcısı “Ozan Çolakoğlu”, 16 Haziran Cumartesi, 15.00’da, Kafe Pi Beach Club Happy Hour sahnesinde!

‘TE QUIERO’ şarkısı ve J BALVIN ile birlikte yaptıkları ‘MI GENTE’ ve büyük sükse yaratan ‘EGO’ single’yla, Avrupa müzik listelerinde en üst sırada yer alan Fransız “Dj Willy William”, 16 Haziran Cumartesi, 23.00’da Kafe Pi Beach Club’a, ayağınızı yerden kesmeye geliyor!

Bayramın Son Günü Nicola Fasano ve Onur Kırış Dj Setinde!

‘Oye Baby’ ve ‘75th Brazil Street’ parçalarıyla başta Amerika olmak üzere tüm dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen “Nicola Fasano” hafızalara kazınacak performansıyla, 17 Haziran Pazar, 15.00’da, sizi eğlencenin doruklarına çıkarmak için Kafe Pi Beach Club Happy Hour sahnesinde!

Haberin Devamı

Kral Tv’nin sevilen yüzlerinden ve programlarıyla pop müziğin kalbinde yer alan dj “Onur Kırış” ise enerji dolu performansıyla 17 Haziran Pazar, 23.00’da, dj setiyle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirecek!