Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak?

18.10.2018 - 16:56 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik için son döneme girildi. Binlerce gencin uzun bir süre merakla beklediği 3 Ağustos'ta başlayan bedelli askerlik başvuruları için artık son iki hafta kaldı. 3 Kasım itibariyle sona erecek Bedelli askerlik başvurularında gözler 4. celp dönemine çevrildi. Peki bedelli askerlikte 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak

Bedelli askerlikte süreç işlemeye devam ediyor. 3 Ağustos'ta başlayan Bedelli askerlik başvuruları 3 Kasım'da sona erecek. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan en son açıklamada 600 bine yaklaşan Bedelli askerlik başvuruları için adayların yeni celp dönemi planlamasını bekleme süreci de heyecan içinde devam ediyor. Bedelli askerlik başvurusu yapıp ücretlerini ödeyen adaylar 4. celp döneminin ne zaman açıklanacağını merak içinde bekliyor. Peki Bedelli askerlik 4. celp dönemi ne zaman belli olacak?

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi başvurusunu yapıp ücretini ödeyen adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen ilk üç celp döneminde silah altına alınan 62 bin vatandaşın ardından başvuru sayısı 600 bine yaklaşmııştı. Bedelli askerlik başvurularının sona ereceği tarih olan 3 Kasım'dan sonra Bedelli askerlikte 4. celp tarihi de Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belli olacak.