Gündem Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? Bedelli askerlik 4. celp tarihi

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? Bedelli askerlik 4. celp tarihi

22.10.2018 - 11:00 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik başvuruları için son 10 güne girildi. Binlerce adayın hala merakla araştırdığı bedelli askerlikle ilgili son detayları sizler için derledik. Peki Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır ve bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır Bedelli askerlik 4. celp tarihi

Bedelli askerlik başvurusunda artık sona yaklaşılıyor. 3 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarılan Bedelli askerlik başvuruları 3 Kasım tarihinde sona erecek. Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başvuru ve ücretini ödeyen 62 bin aday belirlenen celp dönemleri ile silah altına alınmaya devam ediyor. Peki Bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Haberin Devamı

Bedelli askerlik 4. celp tarihi için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Başvuru işlemlerini tamamlayıp ücretlerini yatıran ve ilk üç celp döneminde kendine yer bulamayan adaylar Bedelli askerlik 4. celp tarihini araştırmaya devam ediyor. Bedelli askerlik başvuru tarihi için son gün olan 3 Kasım'ın ardından Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan celp dönemlerine göre adaylar silahaltına alınmaya devam edecek.