Gündem Bekçilik yazılı sınavı ne zaman? MEB bekçilik sınav giriş yerleri

Bekçilik yazılı sınavı ne zaman? MEB bekçilik sınav giriş yerleri

18.10.2018 - 11:11 | Son Güncellenme:

Polis Akademisi Başkanlığı binlerce adayın hakkında araştırma yaptığı Bekçlili yazılı sınavı tarihini açıkladı. 11 Ekim'de MEB tarafından sınav giriş belgelerini yayınlaması sonrası gözler Bekçilik sınavı hangi illerde gerçekleştirilecek sorusunun cevabına çevrildi. İşte Bekçilik yazılı sınavı ile ilgili tüm merak edilenler...

Bekçilik yazılı sınavı ne zaman MEB bekçilik sınav giriş yerleri

Bekçilik yazılı sınavı için geri sayım başladı. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için ön başvuruların 9-23 Temmuz tarihleri arasında alınmasının ardından uzun bir süredir yazılı sınav tarihini bekleyen bekçi adaylarına sevindiren haber geçtiğimiz günlerde geldi. Peki Bekçilik yazılı sınavı ne zaman gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bekçilik yazılı sınavı 20 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav 10:00'da başlayacak.

BEKÇİLİK SINAVININ YAPILACAĞI İLLER

Bekçilik yazılı sınavının yapılacağı iller ise İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman belirlendi. Adaylara sınavda 100 soru yöneltilecek ve 120 dakika süre verilecek.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI MI?

Bekçilik yazılı sınavı için sınav giriş belgeleri yayımlandı. 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Bekçilik yazılı sınavı için adaylar www.meb.gov.tr adresi üzerinden sınav giriş belgelerine ulaşabilecek. Sınav giriş belgeleri 11 Ekim'de erişime açıldı

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

Bekçilik yazılı sınavı için adaylar sınavın gerçekleştirildiği 20 Ekim tarihinden 2 gün sonra 22 Ekim'de sınav soru ve cevaplarına Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden ulaşabilecek. Bekçilik yazılı sınav sonuçları ise 7 Kasım tarihinde yine Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.

Yazarlar