Karaman Belediye Başkanı Küçük Toprağa Verildi

Belediye Başkanı Küçük Toprağa Verildi

19.02.2018 - 17:29 | Son Güncellenme:

.

Belediye Başkanı Küçük Toprağa Verildi

KARAMAN (AA) - Beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında yaşamını yitiren Karaman'ın Akçaşehir Belde Belediye Başkanı Ramazan Küçük’ün cenazesi defnedildi.

Haberin Devamı

Karaman Devlet Hastanesi morgundan Akçaşehir beldesine getirilen Küçük’ün cenazesi, önce evine götürülerek helallik alındı ve daha sonra Akçaşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, törende yaptığı konuşmada, Küçük’ün hayatının her zaman ülkesine, milletine hizmet etmekle geçirdiğini söyledi.

Küçük'ün nezih, örnek ve beyefendi kişiliğiyle çok müstesna bir insan olduğunu dile getiren Torun, "Bütün amacı beldesine hizmetti. Zaman zaman kendisiyle de görüşürdük. Tabi bu hastalık onu zamansız yakaladı. Epey bir mücadele verdi. Yaşama azmini hiç kaybetmedi ama sonuçta ölüm hepimiz için. Allah mekanını cennet etsin." ifadelerini kullandı.

Törende protokol üyeleri aile yakınlarına taziyelerini iletti.

Haberin Devamı

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk da ağıt yakan Küçük’ün teyzesi 75 yaşındaki Ayşe Öner'i teselli etmeye çalışarak, elleriyle gözyaşlarını sildi.

Küçük'ün cenazesi kılınan namazın ardından Akçaşehir Mezarlığına defnedildi.

Törene, Karaman Valisi Fahri Meral, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş da katıldı.