Gündem Beni Affet 1217. yeni bölüme dakikalar kaldı!

Beni Affet 1217. yeni bölüme dakikalar kaldı!

22.09.2017 - 11:36 | Son Güncellenme:

Beni Affet dizisi 1216. dünkü bölümde Yaman'ı arama çalışmaları devam ederken diğer yandan da hain planların ortaya dökülmesi işleri karıştırmıştır. Beni Affet 1216. bölümde Feride tarafından evden kovulan Asiye, Yaman’ı ve Melis’i bulabilmek için bir plan yapar. Seher ise kulübesinde baktığı Yaman’ın kim olduğunu öğrenir. Seher bu durumdan ötürü zor durumda kalacaktır.

Beni Affet 1217. yeni bölüme dakikalar kaldı

STAR TV gündüz kuşağında yayınlanan Beni Affet dizisi 1216. dünkü bölümü çok ses getirdi. Birkaç bölümdür Yaman'ı arama çalışmaları sürerken bulunan Yaman, bulunmasıyla beraber belli başlı sorunları da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

BENİ AFFET 1216. BÖLÜM ÖZETİ

Asiye, Yaman’ı ve Melis’i bulabilmek için nasıl plan yapar?

Feride, Yaman’ın annesi Asiye’nin eve gelişinden hoşlanmaz ve ondan gitmesini ister. Feride tarafından evden kovulan Asiye, Yaman’ı ve Melis’i bulabilmek için bir plan yapar. Seher, kulübesinde baktığı Yaman’ın kim olduğunu öğrenir. Kapısına dayanan belalısı Koray ise, Seher’in zor anlar yaşamasına neden olur. Murat ve Güzel’in vakit geçirmesinden rahatsız olan Osman, Zühre’nin evinden çıkmak bilmez.

Zeynep’in Metin’in çalıştığı inşaatta zor anlar yaşadığını öğrenen Ateş, soluğu onun yanında alır. Zeynep ne olursa olsun kardeşiyle ilgili gerçekleri öğrenmekte kararlıdır. Durumu kritik olan Toprak’ın iyileşip iyileşemeyeceği merak konusudur. Birbirlerinden hoşlanmamalarına rağmen talihsiz bir olay sonucu tanışan Galip ve Neriman’ın yolları sürekli kesişir.

Haberin Devamı

Beni Affet 1217. yeni bölümüyle bugün saat 14.30'da STAR TV'de..

BENİ AFFET 1216. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ