Siyaset ‘Bereket ve huzur gelecek’

‘Bereket ve huzur gelecek’

26.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP’nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar ile dün Yenimahalle’de düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi.

‘Bereket ve huzur gelecek’

Yavaş “Yaklaşık 3 ay önce alanlara çıktık, projeleri anlatmaya başladık. Zaman içinde gördük ki rakibimiz bir tane sanıyorduk, yetmedi peş peşe sıraya girdiler. Bir tane de suç makinesini aralarına aldılar, beni karalamaya çalışıyorlar. İnanan var mı? Mart ayına kadar ağzınızı açmamışsınız. Mart ayı gelince vatandaşın ilgisini görünce kara çalmaya başladılar. Bu kara ellerine bulaştı, bulaşmaya devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

‘Cevap sandıkta’

En güzel cevabın sandıkta verileceğini belirten Yavaş “Sandıkları patlatarak, hayatlarında görmedikleri yenilgiyi tattırmak suretiyle bu kirli siyaseti Ankara’da 1 Nisan’dan itibaren söküp atacağız. 17 yılda Ankara’nın hangi sorununu çözdünüz? Ankara’nın ekonomisini ayağa kaldırıp hayat standardını yükselteceğiz. Siz böyle koruma ordusuyla gezdikçe yarın Ankaralı size nasıl yanaşacak, derdini nasıl anlatacak?” diye sordu. Yavaş “Siz arkamızda durduğunuz müddetçe o sandıklar patlatılacak, en az yüzde 10 farkla 31 Mart’ta seçim sonuçlanacak. Bu seçimde kediler de bizden yana. Sandıklara değil kedi, deve girse fark etmeyecek” ifadelerini kullandı. Meral Akşener ise özetle şunları kaydetti: “Diyor ya ‘dünya beşten büyüktür.’ Sayın Erdoğan, Ankaralı senden büyüktür. Biz savaşa gitmiyoruz, yerel seçime gidiyoruz. Kimi tehdit ettiyse kafa öne eğildi ama bu defa baltayı taşa vurdu. Bu seçimin iki düşmanı oldu, birisi Mansur Yavaş, birisi Meral Akşener. Mansur Bey seçildiği takdirde görevden alacakmış. Ankaralı karar versin de, sandıkları patlatsın da görelim bakalım. Benim kaçacak deliğim yok ya tutuklattıracak. 1 Nisan’ı neden bekliyorsun, buradayım.”

Haberin Devamı

Yavaş, dün ayrıca Oto Sanayi esnafını ziyaret etti. Ankara esnafının değişim istediğini söyleyen Yavaş, “Bizim projelerimizden birisi öncelikle üreten, istihdam edenlere destek vermek. Hep söylüyoruz, ilk önce fuar alanını tamamlayıp, ardından organize sanayi siteleri, ayrıca oto sanayilerinin sorunlarını çözeceğiz. Yollarından başlayarak, diğer bütün problemlerini çözmek öncelikli işimiz. Esnaf arkadaşlarımıza davetleri için teşekkür ederim. Ayın 1’inden sonra Ankara’ya bereket ve huzur gelecek” dedi.