Gündem Beril Kayar kimdir?

Beril Kayar kimdir?

20.05.2018 - 10:26 | Son Güncellenme:

Adını oyunculuk ve mankenlikle beraber duyuran birçok ünlü var. Oyuncu ve manken Beril Kayar da bunlardan biri. Adını bugünlerde sık sık duyulmasının sebebi ise tek eşliliğe inanmadığını ifade eden sözleri. Söylediği sözleri bir kenara bırakıp Beril Kayar'ı daha yakından tanıyalım.

Beril Kayar kimdir

Beril Kayar kimdir?

Haberin Devamı

Beril Kayar 1988 yılının Kasım ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu ve mankenin, annesi İstanbullu, babası Erzincanlıdır. Annesinin aslında Mısır kökenli olduğunu katıldığı bir röportajda belirtmiştir. İstanbul'a hayran olan ünlü manken burada doğup büyümüştür. Nitekim yine bu şehirde ilkokul, ortaokul ve lise gibi eğitimlerini tamamlamıştır. Tiyatroya olan ilgisi lise dönemlerinde başlamıştır. Üniversite tercihini ise Anadolu Üniversitesi'nden yana kullanmıştır. Bu üniversitede lisans eğitimini tamamlayım, halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.

Üniversiteyi bitirdikten sonra durmaksızın iş başvurularında bulunmuştur. Çalışma hayatına şirketlerle başlamıştır. Başvuru yaptığı ajanslarda güzelliği ile ilgi çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken bu ajanslara bağlı olarak modellik yapmaya başlamıştır. Modelliğin ardından, aslında oyunculukla ilgilenmek istediğine karar veren Kayar, dizilerde rol almaya başlamıştır. Bu kararının ardından çok geçmeden, "Acayip Hikayeler" adlı dizide Rakkase adlı karakterle seyirci karşısına çıkmıştır.

Haberin Devamı

2012 senesine gelindiğinde ise "Adını Feriha Koydum- Emir'in Yolu" dizisinde Zülal olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Zülal'i canlandırdığı dizide, dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın yerine Çağatay Ulusoy’un partneri olarak kamera karşısına geçmiştir. Mankenlikte olduğu kadar oyunculukta da başarısını kanıtlayan Beril Kayar, daha sonra "Arka Sokaklar" ve "O Hayat Benim" dizilerinde rol almaya başlamıştır. Dokuzuncu sezonda katıldığı Arka Sokaklar'da oyunculuk yaparken Komiser Deniz karakterine, O Hayat Benim dizisinde ise Zeynep karakterine can vermiştir. Zeynep karakterini ünlü oyuncudan önce, dizinin eski sezonunda Aybüke Pusat canlandırmaktaydı.

Böylelikle oyunculuk hayatında, O Hayat Benim, Arka Sokaklar, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu, Acayip Hikayeler olmak üzere toplam dört dizi projesinde yer almıştır. Dizi deneyimleri dışında Beril Kayar "Soygun" adlı film projesinde de yer almıştır.

Beril Kayar'ın özellikleri

Haberin Devamı

Beril Kayar kestane rengi saç rengine ve 1.77 boy uzunluğuna sahiptir. Göz rengi ise kahverengidir. Akrep burcu olan ünlü oyuncunun hobileri arasında bisiklete binmek ve fotoğraf çekmek sayılabilir. Bu hobilerin yansıra tangodan da hoşlanmaktadır. Eğitimine ve oyunculuğa aynı derecede önem veren Beril Kayar, daha iyi bir oyunculuk performansı için oyunculuk eğitimi almıştır.