Cadde Best Model Uygar Taze, Bangkok yolcusu

Best Model Uygar Taze, Bangkok yolcusu

17.11.2017 - 18:17 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Best Model Of Turkey’de üçüncü olan Uygar Taze, Türkiye’yi Bangkok’ta yapılacak 'Manhunt-Dünyanın En Yakışıklı Erkeği Yarışması’nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Best Model Uygar Taze, Bangkok yolcusu

22-28 Kasım tarihleri arasında Bangkok’ta gerçekleştirilecek Manhunt’da yarışacak olan Uygar Taze, Özyeğin Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi.

Haberin Devamı

Best Model of The World Kurucu Başkanı Erkan Özerman ve jüri tarafından Best Model finalistleri arasından seçilen Taze, Bangkok’ta ülkesini temsil edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını belirtti.

Manhunt seçilebilmek için gerekli şartlar şöyle:
"Düzgün fiziğin yanı sıra podyumda başarılı şekilde yürüyüş, duruş ve bakışıyla karizmatik ve yakışıklı bir genç olmalı ve en az bir yabancı dili çok iyi bilmeli. Aynı zamanda Türkiye’yi anlatabilen, ülkesinin başarısını, tarihini yapılan röportajlarda en iyi ifade edebilecek yeteneğe ve yüksek genel kültür bilgi birikimine sahip olmak. Sosyal olarak diğer ülkelerden gelen mankenlerle dostluk, arkadaşlık kurabilecek ve sempati yaratacak bir kişilik olması gerekiyor."

Haberin Devamı

Uygar Taze, Best Model’de üçüncülüğün yanı sıra finalist arkadaşlarının oylarıyla 'En İyi Arkadaş' ödülüne de layık görüldü.