Geri Dön

Beyaz Çikolata Parçacıklı Browni Tarifi

Tatlı krizlerini ortadan kaldıran ve sadece 3 malzemeyle hazırlanan bir browni yapmaya ne dersiniz? 15 dakikada çikolata şöleni yaşayabilirsiniz! İçerisinde şeker olmayan; çikolata, un ve yumurtadan hazırlanan bu browni tarfini mutlaka deneyin. İşte 3 malzemeli beyaz çikolata parçacıklı browni tarifi..

Beyaz Çikolata Parçacıklı Browni Tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

180 gram sütlü çikolata
60 gram beyaz çikolata
2 yumurta
Yarım su bardağı un

 

Beyaz Çikolata Parçacıklı Browni Nasıl Yapılır?

GÜLŞAH KARAMAN / MİLLİYET. COM .TR / PEMBENAR ÖZEL

Bildiğiniz tüm zahmetli browni tariflerini unutun! Sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu browni tarifi, tatlı krizlerinizi ortadan kaldıracak ve sizi çikolata rüyasına çıkaracak. Isırdığınız an beyaz çikolataların ağzınızda eridiğini hissedeceksiniz! İşte 3 malzemeli beyaz çikolata parçacıklı browninin yapım aşamaları: 

1. adım: Sütlü çikolataları benmari usulü eritin ve ılıması için kenara alın.

2. adım: Geriye kalan beyaz çikolatayı bıçak veya doğrayıcı yardımıyla dilimleyin.

3. adım: Ilıyan sütlü çikolatanın içine yumurtaları tek tek ekleyerek elinizle çırpın.

4. adım: Daha sonra unu ekleyin ve elinizle çırpmaya devam edin.

5. adım: Son olarak dilimlediğiniz beyaz çikolataları içine ekleyip karıştırın.

6. adım: Önceden ısıttığınız 200 derece fırında 10-15 dakika arası pişirin.

Son adım: Browni sıvı ve yapışkan kıvamda olunca fırından alın ve dondurma veya meyve sosuyla servis edin.

Afiyet olsun. 

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber