Gündem Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk kimdir?

22.05.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

İnsanların Beyaz Show'un Beyaz'ı olarak tanıdığı Beyazıt Öztürk kimdir? Kaç yaşındadır? Televizyonculuk kariyeri hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Bu sorular son zamanların merak edilen soruları arasında yerini aldı. Bekâr olmasıyla ilgili de pek çok şaka yapılan Beyazıt Öztürk'ün hayat hikâyesi haberimizde…

Beyazıt Öztürk kimdir

Beyazıt Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

Bir talk-show programının sunucusu olmasının yanında, şovmen, aktör, radyo programcısı ve komedyen sıfatlarına da sahip olan Beyazıt Öztürk 12 Mart 1969 tarihinde Bolu ilinde dünyaya gelmiştir.

Babasının polis olması sebebiyle eğitim hayatına farklı farklı şehirlerde devam etmek zorunda kalmıştır. Üniversite sınavlarının iki aşamalı olduğu dönemlerdeki sınav sisteminde birinci aşamayı kazanmış fakat ikinci aşamayı geçememiştir. İkinci sınavdan geçememesi sonucunda kendisini yeteneği olan resim alanında ilerletmeyi düşünmüş ve Güzel Sanatlara girmeye karar vermiştir. Resme olan yeteneğiyle birlikte Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne giriş yapmıştır.

İlgilendiği spor dalları arasında Basketbol yer almaktadır. Çok iyi basketbol oynayan ünlü talk-show sunucusu profesyonel bir basketbol takımından da lisans almıştır.

Haberin Devamı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitimine devam ederken radyo programlarına ilgi duyan Beyazıt Öztürk, radyolarda bir süre çalıştı. R harfini söyleyemediği için radyo programlarını hazırlamada görev alan Beyazıt Öztürk, ilerleyen zamanlarda arkadaşlarıyla birlikte kendi radyo programını kurdu. Kurduğu radyo programının ismini Genç Radyo olarak belirlediler. Sesini ilk olarak burada duyuran Beyazıt Öztürk Eskişehir'de bulunduğu süre zarfında iki heykel, iki seramik ve bir karikatür sergisi açmıştır. Kariyer hayatında radyo programlarında ilerleyerek İstanbul'a gelen Beyazıt Öztürk, televizyon ekranlarına geçişiyle de yükselişe başladı. Ünlü talk-show programının sunucu Beyazıt Öztürk'ün yer aldığı projeler şunlardır:

Rol aldığı tiyatrolar:

2005 senesinde Yıldızların Altında (Müzikal oyunda yer almıştır.)

Rol aldığı filmler ve diziler:

1997 senesinde Nihavend Mucize

2001 senesinde Dansöz

2002 senesinde Sır Çocukları

2002 senesinde Biz Size Aşık Olduk (Dizi)

2004 senesinde Karım ve Annem (Dizi)

2005 senesinde O Şimdi Mahkum

2006 senesinde Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (Hacivat)

2009 senesinde Kurtlar Vadisi Pusu (Konuk oyuncu olarak rol almıştır.) (Dizi)

2012 senesinde Yalan Dünya (Dizi)

Sunduğu programlar:

1996 senesinde Beyaz Show programını sunmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Albüm:

1997 senesinde Beyaz Türküler albümünü çıkardı.