Konya Beyşehir Belediyesinden Anne Ve Çocuk Kulübü

Beyşehir Belediyesinden Anne Ve Çocuk Kulübü

15.08.2018 - 14:37 | Son Güncellenme:

.

Beyşehir Belediyesinden Anne Ve Çocuk Kulübü

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesince kurulan Anne ve Çocuk Kulübünün hizmete açılmak için gün saydığı bildirildi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyecilik anlayışıyla bir ilke imza atılarak Anne ve Çocuk Kulübü kuruldu.

Eski hizmet binasının ikinci katında kurulan kulüpte, kadınlar için kafeterya, TV ve kütüphane odası, spor aletleri, masa tenisi, air hokey, langırt, koşu bantları, ağırlık çalışmaları yapılabilecek imkanların sunulduğu fitness salonu, duş imkanı, çocuklar için zemini tatami minderle kaplı, çocuklara özel tuvaletlerin de düşünüldüğü faaliyet odaları, atölyeler, top havuzu ve kaydırak ile zeka oyunları gibi çocuk oyun alanları, çocuk spor aletleri, langırt, air hokey ve masa tenisi gibi aktivitelerin yapılabileceği aktivite alanları yer alıyor.

Çocuklar için hazırlanan mini cep sineması ve bovling salonunun oluşturulması çalışmaları ise halen sürüyor.

Haberin Devamı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen etkinlikle yeni oluşturulan Anne ve Çocuk Kulübünü Beyşehirli kadınlara tanıttı.

Kulübün Beyşehirli kadınlar ile çocukların vazgeçilmez bir aktivite merkezi haline geleceğini dile getiren Özaltun, şunları kaydetti:

“Bu konuda tüm insanlarımıza şehrimizin merkezinde yürüme mesafesinde olan bir yer temin etmeliydik. Beyşehir Belediyesi eski hizmet binamızın boşta olan ikinci katında anne ve çocuk kulübünü kurmaya karar verdik. Hatta buradaki eski makam odam bile kulüp bünyesinde hanımlarımıza hizmet verecek bir kafeterya haline dönüştürüldü."