Cadde Big Burn'da geri sayım başladı!

Big Burn'da geri sayım başladı!

10.07.2018 - 14:44 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en büyük kamplı elektronik müzik festivali Big Burn Istanbul, müzikseverleri ikinci kez 20-21-22 Temmuz'da Suma Beach’in büyülü atmosferine bekliyor. Beş sahnede 100’den fazla DJ ile kesintisiz müzik deneyimi sunan Big Burn İstanbul festivali bu yaza da damgasını vuracak!

Big Burnda geri sayım başladı

Yazın en çok beklenilen elektronik müzik festival Big Burn İstanbul, bu sene 5 sahnesinde yine dünya elektronik müziğinin yıldızlarını ağırlıyor. Festivalin ilk açıklanan isimler Adam Beyer, Claptone, Dubfire, Seth Troxler ve Tale Of Us gibi dev isimler olurken sosyal medya sayfaları daha şimdiden katılımcıların heyecanlarını bildiren yorumlar ile dolmuş durumda.

Haberin Devamı

ARALIKSIZ ÜÇ GÜN MÜZİK
Festivalcileri 3 gün boyunca dans ettirecek diğer isimler ise Agents Of Time, Âme (DJ), Bella Sarris, Birds of Mind, Digby, Gerd Janson, Kornél Kovács, Lemurian, Maga, Peggy Gou, Sainte Vie, Sammy Dee, Shaun Reeves, Sonja Moonear, Vaal, Zendid olarak açıklandı. Daha pek çok sürpriz performansın yer alacağı Big Burn İstanbul bir kez daha elektronik müzik tutkunlarını buluşturucak.

Müzik ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde, İstanbul’un en gözde açık hava mekanlarından biri olan Suma Beach’te binlerce müzikseveri ikinci kez benzersiz bir festival ortamında ağırlayacak olan Big Burn İstanbul’da yer alacak performanslar arasında; Adam Beyer (İsveç), Claptone (Almanya), Dubfire (İran – ABD), Seth Troxler (ABD), Tale Of Us (İtalya), Agents Of Time (İtalya), Âme (DJ) (Almanya), Bella Sarris (Avusturalya), Birds of Mind (Fransa), Digby (İngiltere)

Haberin Devamı

Gerd Janson (Almanya), Kornél Kovács (İsveç), Lemurian (ABD), Maga (Fransa), Peggy Gou (Güney Kore), Sainte Vie (Meksika), Sammy Dee (Almanya), Shaun Reeves (Almanya), Sonja Moonear (İsviçre), Vaal (İngiltere), Zendid (Fransa) ve & tba! yer alıyor.