Çanakkale Biga'dan Kısa Kısa

Biga'dan Kısa Kısa

18.06.2018 - 21:48 | Son Güncellenme:

.

Bigadan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (AA) - Biga ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Bandırma'dan Biga istikametine giden Mehmet Berker (40) idaresindeki 06 VTF 68 plakalı otomobil, Güvemalanı köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Kazada aracın içinde bulunan ve yaralanan B.K. (23), Ş.B. (20), Ç.B. (8) ve B.B. (2) ambulansla Biga Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yanan otomobil, Biga Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

- Biga Ticaret Borsası Anaokulu için anlaşma sağlandı

Biga Ticaret Borsası Anaokulu'nun yapımı için Halil Görgel İnşaat Taahhüt Proje Nakliye Ticaret Limited Şirketi ile anlaşma sağlandı.

Anaokulu projesi için Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay ile firma sahibi Selçuk Görgel arasında anlaşma imzalandı.

Haberin Devamı

Okyay, imza töreninde yaptığı açıklamada, "500 metrekare ve 4 derslik olarak yapılacak ve sonrasında Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek anaokulu projesi için tekliflerin değerlendirilmesi sonucu Selçuk Görgel ile anlaşmaya varılmış olup inşaata bir an önce başlanacak ve en kısa zamanda bizlere teslim edilecektir. Herkese şimdiden hayırlı olsun." dedi.

İmza töreninin ardından Borsa Genel Sekreteri Halil Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve yüklenici firma yetkilileriyle anakokulunun yapılacağı alanda incelemelerde bulunuldu.