Bilgi Rehberi Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var?

22.07.2022 - 21:40 | Son Güncellenme:

Ah Nerede dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz hafta özel bölümü ile ekranlara gelen dizinin bu hafta yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ah Nerede oyuncuları ile ilgili detaylar ise merak konusu. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Ah Nerede oyuncuları kimler Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var

Ah Nerede dizisi cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımclığını ise Suavi Doğan gerçekleştiriyor. Oktay Çubuk ve Nil Keser oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

AHN NEREDE OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Oktay Çubuk (Ferit), Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Seniha), Derya Alabora (Perihan), Aycan Koptur (Huriye), Merve Bengi (Nihal), Korhan Herduran (Murat), Ferit Aktuğ (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Miray Akar (Sera), Batuhan Sert (Ömer)

AH NEREDE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ah Nerede dizisi İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi bölgelerinde çekiliyor.

AH NEREDE KONUSU

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…

Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar…

Haberin Devamı

Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır.

Ferit, Zehra ile girdiği oyunda ailesini oyaladığından düşünürken asıl oyunun kendisine oynandığından ise habersizdir.

Yazarlar