Bilgi Rehberi AH NEREDE oyuncuları kimler, ne zaman, hangi kanalda? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir?

AH NEREDE oyuncuları kimler, ne zaman, hangi kanalda? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir?

05.08.2022 - 20:24 | Son Güncellenme:

Ah Nerede dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve çekildiği yerler merak ediliyor. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler ve nerede çekiliyor ve ne zaman?

AH NEREDE oyuncuları kimler, ne zaman, hangi kanalda Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir

Ah Nerede dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisinin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

AH NEREDE OYUNCULARI KİMLER?

Oktay Çubuk (Ferit), Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Seniha), Derya Alabora (Perihan), Aycan Koptur (Huriye), Merve Bengi (Nihal), Korhan Herduran (Murat), Ferit Aktuğ (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Miray Akar (Sera), Batuhan Sert (Ömer)

AH NEREDE KONUSU

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…

AH NEREDE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Cuma akşamları yayınlanan Ah Nerede dizisi İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi bölgelerinde çekiliyor.