Bilgi Rehberi Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi gerçek mi, nerede çekildi?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi gerçek mi, nerede çekildi?

16.08.2022 - 18:40 | Son Güncellenme:

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da ilgiyle takip edilen yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kiraz yer alıyor. Peki, Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi ne zaman, nerede çekildi?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyuncuları kim, konusu nedir Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi gerçek mi, nerede çekildi

Devam niteliğindeki Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi 2020 yılında vizyona girdi. Film dram ve romantik türlerde seyirci karşısına çıktı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak yürütürken senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme aldı. İşte, Aşk Tesadüfleri Sever 2 hakkında...

Haberin Devamı

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 KONUSU

Sema ve Niko geçmişte birbirini seven ancak aşkları imkânsız bir hâle gelmiş iki gençtir. Çünkü dönemin siyasi hassasiyeti dolayısıyla bir Türk-Rum gerginliği yaşanmaktadır. Her ne kadar duygularını özgürce yaşamak konusunda direnmeye çalışsalar da kader onları ayırır. Bu arada günümüzde yaşayan Defne ve Kerem adlı iki genç de bir barda tanışıp âşık olurlar. Onların ilişkisinde de inişli çıkışlı dönemler olur. İki farklı dönemde geçen ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan filmde, geçmiş ile günümüzün ilişkileri karşılaştırılıyor.

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

İlgi gren romantik filmin çekimleri İstanbul ve Ankara'da yapıldı. Çeşitli noktalarda gerçekleşen çekimler için plato hazırlandı.

Haberin Devamı

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 FİLMİ OYUNCULARI

Nesrin Cavadzade (Defne)
Yiğit Kirazcı (Kerem)
Elif Doğan (Sema'nın gençliği)
Aytaç Şaşmaz (Niko'nun gençliği)
Hülya Gülşen Irmak (Nuran)
Levent Can (Yorgo)
Türkü Turan (Aylin)
Eli Mango (Marika)
Zuhal Olcay (Sema)
Uğur Polat (Niko)
Erkan Can (Kemal)

Yazarlar