Bilgi Rehberi Berk Oktay kimdir, yaşı ve boyu kaç? Bir Küçük Gün Işığı dizisi Fırat'ı oynayan Berk Oktay nereli, eşi kim?

Berk Oktay kimdir, yaşı ve boyu kaç? Bir Küçük Gün Işığı dizisi Fırat'ı oynayan Berk Oktay nereli, eşi kim?

06.09.2022 - 00:12 | Son Güncellenme:

Berk Oktay, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat rolü ile TV'deki yerini alıyor. Oyuncu son olarak Yasak Elma dizisinde oynamıştı. Ankara doğumlu olan Oktay, Savaşçı dizisindeki performansı ile büyük ilgi gördü. Peki, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Fırat'ı Berk Oktay sevgilisi kim?

Berk Oktay kimdir, yaşı ve boyu kaç Bir Küçük Gün Işığı dizisi Fıratı oynayan Berk Oktay nereli, eşi kim

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ATV ekranlarında yayımlanıyor. Dizinin başrollerinden Berk Oktay ise Fırat karakterine hayat veriyor. Oyuncu, modellikle de adından söz ettirmişti. Bir süredir kendisi gibi oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile birliktedir. İşte, Berk Oktay hayatı...

Haberin Devamı

BERK OKTAY KİMDİR?

Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 2000-2006 yılları arasında modellik yaptı. Kariyerini 2004 yılından sonra yurt dışında sürdürdü. Üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi aldı.

Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanınan Berk Oktay, Akasya Durağı adlı dizide yer aldı. Ardından Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde oynadı. Bu diziden sonra ise Alev Alev dizisi ile yoluna devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz, İlişki Durumu: Karışık, Savaşçı ve Yasak Elma dizilerinde boy gösterdi. Oyuncu, bir süredir birlikte olduğu Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik hazırlığı yapıyor. Oyuncu 1,91 boyundadır.