Bilgi Rehberi Çember Kabus oyuncuları kimler? Çember: Kabus filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Çember Kabus oyuncuları kimler? Çember: Kabus filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

19.08.2022 - 17:52 | Son Güncellenme:

Çember: Kabus filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ömer Baykul'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Çember Kabus oyuncuları kimler, konusu nedir?

Çember Kabus oyuncuları kimler Çember: Kabus filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Çember Kabus filminin yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz gerçekleştirdi. Özgürcan Çevik ve Tuvana Türkay ise filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Çember Kabus filmi, bu akşam izleyicilerle buluşacak. Peki Çember Kabus oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

ÇEMBER: KABUS FİLMİ OYUNCULARI

Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Berçeste Kitapçı, Kahraman Sivri, Nihan Şahenk, Dilan Düzgüner, Selin Dumlugöl, Cansu Yeşim Aldoğan

ÇEMBER KABUS FİLMİ KONUSU

Hakan, onlarca tanığın önünde, daha önce tutukladığı eski bir uyuşturucu satıcısını tartaklar. Ertesi gün olay yerine geldiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yakın mesafeden üç mermi ile öldürülen kişi yıllar önce tutukladığı uyuşturucu satıcısı ve dün kavga ettiği Necip Gümüşçü’den başkası değildir. Ekip ile birlikte diğer olası şüphelileri araştırırken, cinayet silahında Hakan’ın parmak izlerinin bulunmasıyla Hakan birden baş şüpheli haline gelir. Hakan’ın masumiyetine inanan Serdar, Hakan’a tuzak kurulduğundan şüphelenmektedir, bu yüzden Hakan’ın kaçmasını sağlar. Özel birim Hakan’ın adını temize çıkarmak için soruşturmayı derinleştirdikçe; her delil parçası Hakan’ı işaret etmeye başlar. Hakan’ın kaçmasına yardımcı olan Serdar, inancını yitirip Hakan’ın peşine düşerken, hala Hakan’a inanan Zeynep, adamın masumiyetini ispatlamak için elinden geleni yapmaya çalışır.