Bilgi Rehberi Çember: Ölüm Meleği oyuncuları kimler? Çember: Ölüm Meleği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Çember: Ölüm Meleği oyuncuları kimler? Çember: Ölüm Meleği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

05.08.2022 - 18:02 | Son Güncellenme:

Çember: Ölüm Meleği filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin konusu ve oyuncular ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Çember: Ölüm Meleği oyuncuları kimler, konusu nedir?

Çember: Ölüm Meleği oyuncuları kimler Çember: Ölüm Meleği filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Çember: Ölüm Meleği filminin yönetmen koltuğunda Ömer Baykul oturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin gibi isimler yer alıyor. Peki Çember: Ölüm Meleği oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

ÇEMBER: ÖLÜM MELEĞİ OYUNCULARI

Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Feriha Eyüpoğlu, Tolga Ortancıl, Sibel Atasoy, Boğaç Kutal, Melisa Bober, Yalçın Bulut, Yavuz Pekdiker

ÇEMBER: ÖLÜM MELEĞİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Karakola yanında tekerlekli sandalyede oturan bir adamla gelen yaşlı bir kadın, tekerlekli sandalyede oturan adamı öldürdüğünü itiraf eder. Yaşlı adamın gerçekten öldüğünü anlayan polisler, cinayeti özel birime haber verirler. Polislerimiz hem ölen adamın hem de kadının kimliğini öğrenmek için, zorlu bir oyuna sürüklenirler. Yaşlı kadın her ne kadar bu oyunla ekibimizin sinirlerini yıpratsa da kadının planı sadece bu kadar değildir. Ekip yaşlı adamın cinayetini araştırdıkça daha korkunç ve tüyler ürpertici bir gerçekle karşılaşır.