Bilgi Rehberi Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi?

Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi?

30.07.2022 - 18:28 | Son Güncellenme:

Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki Deliha filmi kaç yılında çekildi?

Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu Deliha filmi kaç yılında çekildi

Deliha filmi Kasım 2014 yılında vizyona girdi. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filminin başrollerinde Gupse Özay ve Barış Arduç yer alıyor. İşte Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu... 

Haberin Devamı

DELİHA FİLMİ KONUSU

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

DELİHA FİLMİ OYUNCU VE KARAKTERLERİ

Gupse Özay- Zeliha

Derya Alabora - Aysel

Cihan Ercan - Cemal

Barış Arduç - Cemil

Haberin Devamı

Zeynep Çamcı - Meryem

Hülya Duyar - Fatma

Cenk Durmazel - Fevzi

Korhan Herduran - Tayyar