Bilgi Rehberi Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

19.07.2022 - 21:40 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda Fenerbahçe, Dinamo Kiev'in konuğu oluyor. Sarı Lacivertliler, Ukrayna ekibini eleyip büyük bir moral kazanmak istiyor. Peki, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe maçı şifresiz mi

Şampiyonlar Ligi'nde eleme heyecanı başlıyor. Fenerbahçe de ilk maçını deplasmanda Dinamo Kiev ile yapacak. Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile yeni futbolcuların nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olurken "Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?" soruları peş peşe geliyor.

Haberin Devamı

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00'de Polonya’nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DEN HAZIRLIK MAÇLARINDA 1 BERABERLİK, 5 GALİBİYET

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları doğrultusunda ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken golleri; yeni transfer Lincoln ve genç oyuncu Muhammed kaydetti. İkinci hazırlık maçında Arnavutluk Ligi şampiyonu Tirana ile karşı karşıya gelen Kanarya; Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleriyle rakibini 4-0 mağlup eti. Sarı Lacivertliler, üçüncü hazırlık maçında Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal ile karşılaştı, mücadeleden Bruma, Valencia, Berisha ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un ekibi, Avusturya'da yaptığı yurt dışı kampında da 2 hazırlık maçı oynadı. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Sırp ekibi Partizan'ı Valencia'nın tek golüyle geçen Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar’ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Dinamo Kiev maçı öncesi son sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında veren Jesus'un öğrencileri, Arda Güler ve Serdar Dursun'un golleriyle 90 dakikayı 2-0 önde tamamladı, zorlu Şampiyonlar Ligi sınavı öncesi moral depoladı.

Yazarlar