Bilgi Rehberi ELİF KARLI kimdir, kaç yaşında? Vefat eden Cengiz Karlı'nın eşi Elif Karlı hayatı ve kariyeri...

ELİF KARLI kimdir, kaç yaşında? Vefat eden Cengiz Karlı'nın eşi Elif Karlı hayatı ve kariyeri...

18.01.2023 - 16:32 | Son Güncellenme:

Elif Karlı kimdir sorusu Cengiz Karlı'nın ölüm haberinin ardından sıklıkla aratılıyor. Eşi Cengiz Karlı'nın ölüm haberinin duyulmasının ardından Şarkıcı Elif Karlı eşinin ölüm haberine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Elif Karlı kimdir?

ELİF KARLI kimdir, kaç yaşında Vefat eden Cengiz Karlının eşi Elif Karlı hayatı ve kariyeri...

Elif Karlı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cengiz Karlı ile 1993 yılında evlenen ve iki çocuğu olan Elif Karlı, eşi Cengiz Karlı'nın ölüm haberini duyurdu. 6 aydır cezaevinde olan eşinin ölüm haberi ile ilgili detayları Şarkıcı Elif Karlı 2. sayfa programında açıkladı.

Haberin Devamı

ELİF KARLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Elif Karlı, 1974'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda çalgı eğitimi almıştır. Profesyonel müzik kariyerine ilk olarak Ercan Saatçi ile adım atmıştır. Yakın arkadaşı Saatçi ile birlikte müzik çalışmalarını sürdüren Karlı'nın sektörde yükselişi daha hızlı olmuştur. 2009 yılında ‘‘Yılın Ümit Veren Kadın Şarkıcısı'' seçilmiştir.

ELİF KARLI NE ZAMAN EVLENDİ?

Elif Karlı, 1993 yılında Cengiz Karlı ile dünyaevine girmiştir. Cengiz Karlı ile olan evliliğinden 1 kızı ve 1 oğlu vardır. Müzik kariyerine hala devam etmektedir.

 

Yazarlar