Bilgi Rehberi Hep Yek oyuncuları ve konusu! Hep Yek filmi nerede çekildi?

Hep Yek oyuncuları ve konusu! Hep Yek filmi nerede çekildi?

20.07.2022 - 18:19 | Son Güncellenme:

Hep Yek filmi 2016 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun gibi isimler yer alıyor. Filmde adı duyulmuş kabadayılardan birine bulaşan arkadaşların mücadelesi anlatılıyor. Peki, Hep Yek filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Hep Yek oyuncuları ve konusu Hep Yek filmi nerede çekildi

Hep Yek filminin ilk serisi televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu yürütürken senaryosunu ise Bilal Kalyoncu, Suat Özkan ve Alper Erze kaleme aldı. İşte, Hep Yek filmi detayları...

Haberin Devamı

HEP YEK KONUSU

Cevat,Türkiye’nin nam salmış Kabadayılarından birinin oğludur; uluslararası şöhrete sahip manken Camilla’yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına bir başka suç makinesi Ziya Baba üstlenmiştir. Ziya Camilla’yı kaçırır ve Camilla’yı bir paket içinde Cevat’a götürme görevini Şahin’e verir. Ancak Şahin, Cevat’a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Şahin paketi İzmir’den, İstanbul’a getirecektir. Şahin yola çıkarken Gürkan ve Altan adında iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yüzünden Cevat’a götüreceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalacaktır.

HEP YEK OYUNCULARI KİM?

Haberin Devamı

Gürkan Uygun - Cevat
Fırat Tanış - Şahin
Gökhan Yıkılkan - Gürkan
İnan Ulaş Torun - Altan
Yüksel Arıcı - Ziya baba
Füsun Demirel-Altanın Annesi
Fuat Ergin - Badyguard
Adem Yılmaz
Tuna Orhan-Necmi
Denise Capezza - Camilla
Alparslan Özmol-Adem
Ergun Taş
Volkan Başaran
Erdal Bakır

HEP YEK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli komedi filmi Hep Yek'in çekim yerleri araştırılıyor. Filmin çekimleri İstanbul ve İzmir gibi illerin farklı semtlerinde yapıldı.

Yazarlar