Bilgi Rehberi Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

18.03.2023 - 20:16 | Son Güncellenme:

Mandıra Filozofu İstanbul filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Müfit Can Saçıntı2nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2015 yılında yapıldı. Peki Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler Mandıra Filozofu İstanbul filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Yerli ve yabancı filmler televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Mandıra Filozofu İstanbul filmi ise bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Filmin konusu ve oyuncuları ise izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Mandıra Filozofu İstanbul oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Haberin Devamı

MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir, Mahir İpek, Alper Düzen, Uğur Alibaşoğlu ve Nihan Durukan.

MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bodrum’un Çökertme köyünde, kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, tüm dünyevi hırslardan arınmış bir şekilde "bir lokma bir hırka" düsturuna da sadık yaşayan sempatik kahramanımız Mustafali; bu filmle birlikte her geçen gün daha da büyüyen İstanbul şehri üzerinden, modern dünyanın karşısına çıkarak hesaplaşıyor. Yıllar önce kendisini ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle büyük şehire gelmek zorunda kalan Mustafali, metropol insanının da ezberlerini bozmakta gecikmiyor.