Bilgi Rehberi MasterChef'te kazanan açıklandı! MasterChef ana kadroya giren 7. isim kim oldu? 2022 MasterChef ana kadro yarışmacıları belli oluyor...

MasterChef'te kazanan açıklandı! MasterChef ana kadroya giren 7. isim kim oldu? 2022 MasterChef ana kadro yarışmacıları belli oluyor...

09.08.2022 - 01:31 | Son Güncellenme:

MasterChef 2022 yarışmasında final turu devam ediyor. İlk iki turu başarı ile atlatan yarışmacı adayları üçüncü final turunda mücadelelerini sürdüyor. Kazanan Masterchef ana kadrosunda şampiyonluk için yarışma şansı elde ediyor. İlk 6'nın ardından 7. finalist için ikinci grup tezgah başına geçti. Peki, 8 Ağustos MasterChef'te kim kazandı?

MasterChefte kazanan açıklandı MasterChef ana kadroya giren 7. isim kim oldu 2022 MasterChef ana kadro yarışmacıları belli oluyor...

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında üçüncü tur performansları nefes kesiyor. Yarışmada ana kadroya yükselen ilk 6 yarışmacı, ilk grup içerisinden seçildi. 16 kişilik ikinci grup ise pazartesi günü finalist olmak için ocak başına geçti. Gözler yedinci yarışmacıya çevrildi. Peki, MasterChef ana kadroya giren 7. isim kim?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI, 7. İSİM KİM OLDU?

MasterChef 2022 yarışmasında ikinci ekibin mücadelesi başladı. İlk ekipten 6 yarışmacı seçildi ve ana kadroya yükseldi. Masterchef jürisi ikinci gruptan ilk turda porçini mantarlı rizotto istedi ve 8 yarışmacı yaratıcılık etabında performans sergileme hakkı elde etti. Bu isimler; Burak, Büşra, Vural, Yağız, Tayfun, Ege, Erkan, Fatmanur oldu.

Yarışmacı adayları yaratıcılıkta ise ceviz ile başarılı tabaklar çıkarmak için mücadele etti. Tadım aşamasında Vural'ın tabağı değerlendirmeye alınmadı. Kazanan ise Büşra oldu.

MASTERCHEF 2022 YARIŞMACILARI

İlk ekip yarışı ardından kazananlar belirlendi ve ikinci grubun mücadelesinde de finalistler belli oluyor. Ana kadroya yükselen isimler şöyle: Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih ve Büşra.

Yazarlar