Bilgi Rehberi Onur Buldu Güldür Güldür'den ayrıldı mı 2022? Onur Buldu kimdir, nereli, eşi kim?

Onur Buldu Güldür Güldür'den ayrıldı mı 2022? Onur Buldu kimdir, nereli, eşi kim?

18.08.2022 - 01:13 | Son Güncellenme:

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı karakterler ve tiplemeleri ile milyonların dikkatini çeken başarılı oyuncu Onur Buldu kimdir? Güldür Güldür'ün yıldızı Onur Buldu'nun oyuncu kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. Peki, Onur Buldu Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Onur Buldu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Onur Buldu Güldür Güldürden ayrıldı mı 2022 Onur Buldu kimdir, nereli, eşi kim

Onur Buldu, Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür'deki tiplemeleri ile izleyeni ekran başına kitlemeyi başaran isimler arasında yer alıyor. Oyuncu aynı zamanda birçok dizi ve filmde de rol aldı. Onur Buldu Güldür Güldür Show'dan ayrılacak mı? İşte, Onur Buldu hayatı...

Haberin Devamı

ONUR BULDU GÜLDÜR GÜLDÜR'DEN AYRILDI MI 2022?

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren ve oyunculuğu ile göz dolduran Onur Buldu, Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür oyuncu kadrosunda yer alıyor. Buldu'nun kadrodan ayrılacağına yönelik haberler gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, ''11 yıldır programda yer alan sevilen oyuncu Onur Buldu, Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı ekibe veda etti.'' ifadelerine yer verdi. Konu hakkında henüz oyunudan bir açıklama gelmedi.

ONUR BULDU KİMDİR?

Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde Bergama, İzmir'de dünyaya geldi. Menemen'de büyüyen oyuncunun ailesi ise aslen Mazgirt, Tuncelilidir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Ardından İstanbul'a yerleşen Onur Buldu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Oyuncu Duygu Koz ile evlidir. Çiftin bir de çocukları bulunuyor.

Yazarlar