Bilgi Rehberi Rambo: Son Kan filmi oyuncuları kimler? Rambo: Son Kan konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Rambo: Son Kan filmi oyuncuları kimler? Rambo: Son Kan konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

19.08.2022 - 18:58 | Son Güncellenme:

Rambo: Son Kan filmi 2019 yılında çıktı. Adrian Grünberg'in yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ise Matt Cirulnick ve Sylvester Stallone kaleme aldı. Peki Rambo: Son Kan filmi oyuncuları kimler?

Rambo: Son Kan filmi oyuncuları kimler Rambo: Son Kan konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var

Rambo: Son Kan filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Rambo: Son Kan filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Sylvester Stallone, Paz Vegave Sergio Peris-Mencheta filmin youcnuları arasında yer alıyor. Peki Rambo: Son Kan filmi oyuncuları kimler? 

Haberin Devamı

RAMBO: SON KAN FİLMİ  KONUSU

Burma'daki olaylardan on bir yıl sonra, Vietnam Savaşı gazisi John Rambo, eski arkadaşı Maria Beltran ve onun torunu Gabriela ile birlikte Bowie, Arizona'da bulunan merhum babasının at çiftliğinde yaşamaktadır. Gabriela, Rambo'ya arkadaşı Gizelle'nin kendisinin biyolojik babası Manuel'i Meksika'da bulduğunu söyler. Hem Rambo hem de Maria ona Meksika'ya gitmemesini söyler. Gabriela'nın amacı, oraya giderek babası Manuel'in onu ve annesini yıllar önce neden terk ettiğini sormaktır. Gabriela gizlice arabasına binerek Meksika'ya gider ve orada arkadaşı Gizelle, Gabriela'yı Manuel'in kaldığı daireye götürür. Babası Manuel'i bulur fakat babası Gabriela'ya ölen annesini ve kendisini hiç sevmediğini ve istemediğini soğuk bir şekilde söyler.

Haberin Devamı

RAMBO: SON KAN FİLMİ OYUNCULARI

Sylvester Stallone

Paz Vega

Sergio Peris-Mencheta

Adriana Barraza

Yvette Monreal

Genie Kim

Joaquín Cosío

Oscar Jaenada

Yazarlar