Bilgi Rehberi Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Takip 3: Son Karşılaşma filmi kaç yılında çekildi?

Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Takip 3: Son Karşılaşma filmi kaç yılında çekildi?

05.11.2022 - 18:58 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayımlanacak olan Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Olivier Megaton'un yer aldığı Takip 3: Son Karşılaşma filmi 9 Ocak 2015 yılında vizyona girdi. Filmin orjinal adı Taken 3 olarak bilinmektedir. İşte Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler...

Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncu kadrosu Takip 3: Son Karşılaşma filmi kaç yılında çekildi

Takip 3: Son Karşılaşma filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2015 yılında vizyona giren film aksiyon türünde çekildi. Yönetmen koltuğunda Olivier Megaton'un yer aldığı filmin başrollerinde ise Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

TAKİP 3: SON KARŞILAŞMA FİLMİ KONUSU 

Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bıraktığını umarak California/Los Angeles'ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore'ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir.

Öte yandan Lenore'in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan'ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır...

TAKİP 3: SON KARŞILAŞMA FİLMİ OYUNCULARI

Liam Neeson (Bryan Mills)

Forest Whitaker (Franck Dotzler)

Haberin Devamı

Famke Janssen (Lenore St John)

Maggie Grace ( Kim Mills)

Dougray Scott (Stuart St John)

Sam Spruell (Oleg Malankov)

Don Harvey ( Garcia)

John Gries (Mark Casey)

David Warshofsky (Bernie Harris)

Dylan Bruno (Smith)

Andrew Howard (Maxim)