Bilgi Rehberi Tozluyaka bu hafta yok mu? Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu hafta neden yok?

Tozluyaka bu hafta yok mu? Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu hafta neden yok?

12.07.2022 - 01:23 | Son Güncellenme:

Tozluyaka dizisi yeni bölümü merakla bekleniyor. FOX ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkan dizinin 3. bölümü için nefesler tutuldu. Pazartesi akşamları yayımlanan Tozluyaka bu hafta kanalın yayın akışında yeni bölümü ile yer almadı. Peki, Tozluyaka yeni bölümü bu hafta yok mu, ne zaman?

Tozluyaka bu hafta yok mu Tozluyaka yeni bölüm ne zaman, bu hafta neden yok

FOX ekranlarında yayımlanan Tozluyaka dizisi, kısa sürede dizi severlerin ilgisini çekti. Dizi pazartesi akşamlarına damga vururken 11 Temmuz Pazartesi günü yayın akışında yeni bölümü yer almadı. Tozluyaka yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?

Haberin Devamı

TOZLUYAKA BU HAFTA YOK MU?

Sevilen dizi Tozluyaka, birbirinden başarılı oyuncuları bünyesinde toplarken, genç isimler de dikkat çekiyor. Ancak dizi 11 Temmuz Pazartesi günü yeni bölümü ile akışta görünmedi. Tozluyaka dizisi Kurban Bayramı sebebiyle bu hafta ekranda olmayacak.

Tozluyaka dizisinin yayımlanan fragmanında yer aldığı gibi yeni bölümü ise 18 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00'de FOX'ta yerini alacak.

TOZLUYAKA OYUNCULARI

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak yer alıyor.