Bilgi Rehberi Ünal Pala kimdir öldü mü neden öldü? Sürat teknesi ile kaza yapan İş adamı Ünal Pala kaç yaşındaydı?

Ünal Pala kimdir öldü mü neden öldü? Sürat teknesi ile kaza yapan İş adamı Ünal Pala kaç yaşındaydı?

11.07.2022 - 14:14 | Son Güncellenme:

Bodrum'da sürat teknesi ile kayalıklara çarpan İş Adamı Ünal Pala'nın kaza haberi iş dünyasını yasa boğdu. İş adamı eşi ve kızının bulunduğu sürat teknesi ile dün akşam saatlerinde kayalıklara çarparken olayı gören çevre sakinler Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri sürat teknesinde yer alan Ünal Pala ve eşi Evrim Pala'nın hayatını kaybettiğini öğrenirken 12 yaşındaki kızları Mina yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Peki Ünal Pala kimdir, öldü mü?

Ünal Pala kimdir öldü mü neden öldü Sürat teknesi ile kaza yapan İş adamı Ünal Pala kaç yaşındaydı

Ünal Pala kimdir, öldü mü soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybeden Ankara'nın bilinen iş insanları arasında yer alan Ünal Kaya ve teknede bulunan eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Aynı teknede olan kızları Mina ise yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye kaldırıld.

Haberin Devamı

ÜNAL PALA KİMDİR KAÇ YAŞINDAYDI NEDEN ÖLDÜ?

Ünal Pala 27 Aralık 1970 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Yaklaşık olarak 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmecilği alanlarında faaliyet gösteren holdingin Yönetim Kurulu Başkanı olan Ünal Pala aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktaydı.

ÜNAL PALA NEDEN ÖLDÜ?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eşi ve kızının da bulunduğu sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybederken 12 yaşındaki kızları Mina yaralandı. Olay 10 Temmuz saat 22:00 sularında meydana geldi.