Bilgi Rehberi Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni bölüm tarihi...

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni bölüm tarihi...

13.09.2022 - 00:46 | Son Güncellenme:

Yasak Elma Çağatay öldü mü? Sevilen dizi, her hafta pazafrtesi akşamı izleyenlerin karşısına çıkıyordu. Dizi 146. bölümle sezona ara vermişti. Nefesleri kesen yeni sezon fragmanı da dizi takipçileri ile buluştu. Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor Yasak Elma yeni bölüm tarihi...

FOX ekranlarında yayımlanan Yasak Elma dizisi, 147. yeni sezon bölümü ile yayımlanmak için gün sayıyor. Pazartesi akşamları yayımlanan yeni bölümleri nedeniyle 'Yasak Elma bugün mü, hangi gün?' soruları yöneltilmeye başladı. Dizi, yeni sezona yeni oyuncularla başlayacakken kadroda yer alan Çağatay karakteri ile Berk Oktay'ın da ayrıldığı biliniyor. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

YASAK ELMA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sevilen dizi, 146. bölümle sezon finali yapmıştı. Yine nefesleri kesen sahnelerle sezona veda eden dizinin yeni sezon fragmanoı yayımlandı. Ancak henüz yayın tarihine ilişkin kesin bir gün verilmedi. Önümüzdeki haftalarda ekranda olması bekleniyor. 

YASAK ELMA ÇAĞATAY DİZİDEN AYRILDI MI?

Fox'ta yayımlanan dizinin kadrosunda Berk Oktay, Çağataya rolü ile yer alıyordu. Karakterin sezonfinali bölümünde yaşanan trafik kazasında öldüğü için kadrodan çıktığı biliniyor.