Bir Yandan İncelmek, Bir Yandan Gençleşmek

Devamlı yapılan diyet ve spor sonrası sizden ayrılamayan inatçı yağlardan kurtulabilmek vaser liposuction yöntemiyle mümkün.

Eğer ‘ Ne kadar spor yapsam ve diyet yapsam da şu bölgelerdeki yağlar bir türlü gitmiyor, düzenli spor yapamıyorum, bölgesel yağlarımdan kurtulmak istiyorum’ cümlelerinden sizin için geçerliyse liposuction için uygun bir adaysınız.

Cilt altındaki yağ dokuları özel bir ses dalgasıyla sıvılaştırılarak parçalanmaktadır. İnce kanüller ile cilt yüzeyinden ayrıştırılan yağ hücreleri çekildikten sonra, tek seferde daha fazla yağ dokusunun alınabilmesin olanak sağlamaktadır. Vaser liposuction işleminde baklava olarak karın kası kası görünümünde yapılabilmektedir. Kişinin vücuduna istediği kıvrımlı ya da kaslı görünüm de oluşabilmektedir.

Haberin Devamı

Vaser liposuction yöntemiyle düz bir karna sahip olmanın yanı sıra, karın bölgenizden alınan fazla yağ hücrelerini kalça bölgesine de transfer edilerek brezilya poposu dediğimiz dik, kalkık ve hatları belirgin bir popo görünümü de elde edilebilmektedir.

Ayrıca bu yöntem sadece tek bir bölgenin dışında, basen, kollar ve gıdı gibi bölgelerde tercih edilmektedir. İstenmeyen yağların birikmiş olduğu iç bacak, diz içleri, sırt ve bel gibi bölgeler de uygulanmaktadır.

Hastanın iyileşme süreci, klasik liposuctiondan biraz daha hızlıdır. Ameliyat sonrasında daha az morluk olduğu için hastalar normal hayatına daha hızlı dönebiliyorlar. Hastanın korse kullanma süresi klasik liposuctionda üç ay iken , vaser liposuctionda üç ila dört hafta arasında değişmektedir. Hastanın daha sonrasında korse giymesine gerek yoktur. Ameliyat sonrası hastanın ilk on gün dinlenmesi istenir ki normal yaşantısına dönüşü kolay olması gerekmektedir.

Op. Dr. Gökhan Haytoğlu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı