Cadde 'Bir kadın bitti derse bitmiştir'

'Bir kadın bitti derse bitmiştir'

22.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hande Subaşı, halen menajerliğini yapan eski eşi Can Tursan’la iş ilişkisini bitirmesini isteyen sevgilisi Volkan Düzgün'e olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine ikili, birlikteliklerini noktalama kararı aldı.

Bir kadın bitti derse bitmiştir

Milliyet Gazetesi'nden Özay Şendir'in, "Bir Kadın 'Bitti' Derse Bitmiştir" başlıklı yazısı şöyle:
"Hande Subaşı’yla Volkan Düzgün arasındaki birliktelik bitmiş. Bir sürü ilişki başlıyor bitiyor zaten ama bu ayrılığın gerekçesi o kadar ilginç ve üzerinde konuşulması gereken bir konu ki, yazmadan edemedim.
Önce gerekçeyi yazayım; Düzgün, oyuncudan halen menajerliğini yapan eski eşi Can Tursan’la ilişkisini bitirmesini istemiş.
Belli ki, o iş ilişkisi bitmeyince, arada yaşanan duygusal bağ kopmuş.
Erkekler, hayatlarındaki kadının sadece şimdiki zamanını değil, geçmişini de kıskanırlar genellikle.
Eski sevgili ya da eski eşle kadın arasında iş, sağlık ve zaman zaman çocuk da dahil olmak üzere hiç diyalog olmasın isterler.
İlk bakışta ‘Neden olsun ki zaten?’ diye düşünmek mümkün.
Ancak diğer açıdan baktığınızda, kıskanç bir adam için asıl tehdit, eski sevgili ya da eşten çok bilinmeyen ve yeniden gelen tehdittir.
Denenmiş ve başarısız olmuş bir ilişkiyi bitirirken, tüm detaylarıyla düşünür kadın ve bir kere noktaladıktan sonra da kolay kolay tekrar diriltmez.
Bu vakada yaşananın özeline dair cümle kurmam doğru olmaz, o yüzden soracağım soruyu da genel olarak değerlendirmenizi rica ediyorum:
Boşandığı eşiyle iş ilişkisi süren bir adam, bir zamanlar hayatında olduğu kadının, yeni ilişkisinde, kendisiyle olduğu zamandan çok daha mutlu, huzurlu olduğunu gördüğünde ne hisseder acaba?
Kıskançlık yakıcı bir duygu, mantığa da pek yer bırakmaz genellikle ama insan “Seviyorum” dediği kişiye güvenmeyi bilmeli.
Bir kadın “Bitti” dediyse, gerçekten bitmiştir çünkü..."

Haberin Devamı