Gündem Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölümde Züleyha gerçeği öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölümde Züleyha gerçeği öğreniyor!

14.11.2018 - 11:53 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz'ın ortaya çıkması işleri bir anda karıştırıyor. Züleyha Yılmaz karşılaşmasının ardından Züleyha, Yamanlar'a isyan ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölümde Züleyha gerçeği öğreniyor

Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu hafta Yılmaz'ın Züleyha'ya görünmesi ortalığın yangın yerine dönmesine neden oluyor. Demir ve Hünkar Yaman'a kendisine yalan söyledikleri gerekçesiyle isyan eden Züleyha'yı zaptetmek artık kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Fekeli, Yılmaz'ın tam işler yoluna girmeye yakınken Züleyha görünmesine çok kızar. Yılmaz yaptığından pişman olsa da yapılan hata kabul edilebilir cinsten değildir. Demir, Züleyha'nın Yılmaz'ı görmesinin ardından Yılmaz'ın peşine iyiden iyiye düşer. Demir Yaman'ın artık tek bir amacı vardır oda Yılmaz'ı ortadan kaldırmak! Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI