Gündem Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm fragmanı! Züleyha'ya büyük şok

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm fragmanı! Züleyha'ya büyük şok

25.09.2018 - 08:32 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde polis Yılmaz'ın peşinde. Hünkar'ın Züleyha ve Yılmaz ile ilgili planları devreye giriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm fragmanı Züleyhaya büyük şok

ATV'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekiyor. 3. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümü ile sabırsızlıkla bekleniyor.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 27 Eylül Perşembe akşamı ATV'de ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hünkar Hanım, Yılmaz ve Züleyha ile ilgili gerçekleri öğrendi. Hem oğlunun itibarını kurtaracak hem de Yılmaz ve Züleyha'yı ilgilendiren planını devreye sokmasına çok az kalmıştır. Yılmaz ve Züleyha'yı artık çok daha çok günler beklemektedir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA GENEL HİKAYE

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Haberin Devamı

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Faruk Teber
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nezihe Dikilitaş
Senaryo: Yıldız Tunç
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Aytekin Ataş
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Görüntü Yönetmeni: Muharrem Taylan Sancaktar

Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)