Kültür Sanat Biz Cevahir Haliç AVM, Sinan Özen konseriyle açıldı

Biz Cevahir Haliç AVM, Sinan Özen konseriyle açıldı

14.12.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Biz Cevahir Haliç AVM’nin açılış konserinde, 7 yıllık bir aranın ardından çıkarttığı “Bambaşka” isimli yeni albümünün sevilen şarkılarıyla Sinan Özen sahne aldı.

Biz Cevahir Haliç AVM, Sinan Özen konseriyle açıldı

İstanbul Alibeyköy ve Eyüp bölgesinin yeni çekim merkezi Biz Cevahir Haliç AVM müziği ve eğlencesi bol bir etkinliğe daha imza attı. Ünlü şarkıcı Sinan Özen, 10 Aralık Pazar günü verdiği konserle sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Türk müziğinin ünlü ismi Sinan Özen’in “Bambaşka” isimli yeni albümünden en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser yoğun ilgiyle karşılandı. Özen, performansının ardından “Albeyköy’de yeni açılan ve muhteşem tasarlanmış Biz Cevahir Haliç AVM’de olduğum ve sevenlerimle buluştuğum için çok mutluyum. AVM’ye ilk girdiğim andan itibaren burası bana bir aile sıcaklığını çağrıştırdı. Herkesin huzurunda böylesi bir mimariyi hizmete açan ve sizlerle buluşmama vesile olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Burada olmaktan sonsuz gurur duyuyorum. ” diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Açılışını Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifiyle gerçekleştiren Biz Cevahir Haliç AVM, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Modern mimarinin bir örneği olan AVM, ziyaretçilerine ferah ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşatacak. Biz Cevahir Haliç AVM, toplu ulaşım ve yaya aksı üzerinde olmasının yanı sıra, 2017 yılında tamamlanacak Mecidiyeköy-Mahmutpaşa metro hattına yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

47.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulan Biz Cevahir Haliç AVM, yaklaşık 20.000 m2 kiralanabilir alan içinde Migros, Praktiker, Site Sinemaları, Playland, Watsons, Vestel, Taç, Özdilek, Barrels & Oil, NDesign gibi markaların da içinde olduğu 101 adet mağaza ve kiosku bünyesinde barındırıyor.Kahve Dünyası ve Burger King’in içinde yer aldığı yeme-içme üniteleri ile ailelerin, çocukların ve gençlerin keyifli ve konforlu vakit geçirebileceği, sosyal ve kültürel bir yaşam alanı olmayı hedefleyen Biz Cevahir Haliç AVM, Alibeyköy ve Eyüp bölgesinin cazibe merkezi ve uğrak adresi olacak.

Etkinlik Programı

4-14 Aralık - Play Doh Çocuk Etkinliği, Saat 12:00-20:00
10 Aralık - Sinan Özen Konseri, Saat: 17:00
23-31 Aralık - Yeni Yıl Oyuncak Atölyesi, Saat 13:00-18:00
Her Cumartesi ve Pazar Mini Çocuk Atölyeleri, Saat 14:00-16:00

Kampanya Programı

5-11 Aralık - Toplamda 75 TL ve üzeri Alışverişlerde Çanta Hediye
10 Aralık-10 Ocak 2017 - Toplamda 100 TL ve üzeri Alışverişlerde haftalık Turkcell 1 GB İnternet Paketi Hediye