Gündem Son dakika: Bodrum cinayetinde bir detay daha! O kimlik de sahte çıktı

Son dakika: Bodrum cinayetinde bir detay daha! O kimlik de sahte çıktı

23.06.2018 - 14:02 | Son Güncellenme:

Bodrum’u sarsan çifte cinayetten bir sahte kimlik daha çıktı. Öldürülen işadamının üzerindeki kimliğin kardeşine ait olduğunun anlaşılmasından sonra zanlılardan birinin de üzerinden çıkan kimliğin amcasının oğluna ait olduğu belirlendi.

Son dakika: Bodrum cinayetinde bir detay daha O kimlik de sahte çıktı

Bodrum’da işadamı Ali Ekber Sürensoy ile şarkıcı Hacer Tülü’nün öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olayın faili olarak Manisa’da yakalanan 4 kişiden biri olan ve üzerinden Abdulsamet Çeçen adına kimlik çıkan zanlının da kimliğinin sahte olduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlının asıl adının Mustafa Çeçen olduğunu ve öldürülen Sürensoy ile İstanbul’daki bir bardan dolayı husumetli olduklarını belirledi. Mustafa Çeçen’in iki ayrı suçtan aranma kaydının olduğu üzerinden çıkan kimliğin ise kuzeni Abdulsamet Çeçen’e ait olduğu anlaşıldı. Öldürülen işadamının üzerinden de kardeşinin kimliği çıkmıştı.

Numuneler kriminalde

Öte yandan zanlılardan atış artığı tespiti için alınan örnekler de polis kriminal laboratuvarına gönderildi. Zanlıların gözaltındaki işlemleri devam ediyor

Haberin Devamı