Bölgesel Zayıflama

Zayıflamak için sıkı bir diyet ve yoğun bir spora rağmen hala yok olmayan bölgesel yağlar ve fazlalıklar için bir çok yöntem mevcuttur. Bunlar kremler, özel kıyafetler, vakum, radyofrekans, kızılötesi, ultrsonik dalga, masajlar, yosun, çamur, mezoterapi, lipoliz, kavitasyon, lpg, velasmooth şeklinde uzayıp gitmektedir. Biz kliniğimizde bölgesel sorunlar için AWT, lazer lipoliz ve liposuction uygulanıyor

Bölgesel zayıflama vücudun basen, bel, göbek gibi belli bölgelerinde birikmiş yağların azaltılması için kullanılan yöntemlerdir. Bireylerin genetik yapısına, beslenme alışkanlıklarına ve hareket etme rejimlerine bağlı olarak yağlanma tüm vücuda eşit oranda dağılmaz ve belli bölgelerde birikir. Günümüzde özellikle düşük bel pantolonların çok sık giyilmesiyle bel bölgesinde yağlanma artışıyla çok sık karşılaşılıyor.

Haberin Devamı

Bölgesel incelme yöntemleri ile yağ hücreleri parçalanarak yağın katı halden sıvı hale geçirilmesi amaçlanmaktadır. Ya dışardan uygulanan sistemlerle yağ parçalanıp cilt sıkılaştırılmaya çalışılır, ya da içeriden lazer veya liposuction yardımı ile yağlar parçalanır.

Bölgesel zayıflama ve incelme yöntemleri arasında ürün ve uygulama metodu mevcuttur. Ancak içlerine en çok tercih edilen 3 yöntem var.

Bunlar:

1.Liposuction

2.Lazer Lipoliz

3.AWT ( Akustik Dalga Terapisi)