Editörün Seçtikleri Borcam’dan Plastik Kapak

Borcam’dan Plastik Kapak

01.08.2011 - 14:21 | Son Güncellenme:

Borcam’dan muhteşem yenilik: Mikrodalga fırına girebilen, otomatik buhar tahliye valfli plastik kapak.

Borcam’dan Plastik Kapak

Her evin vazgeçilmezi, her mutfağın kahramanı Borcam yenilikleriyle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yemeklerin hazırlık aşamasından pişirilmesine, sunumundan saklanmasına kadar tüketicisinin her anında yanında olan Borcam; şimdi de mikrodalga fırına girebilen ve Türkiye'de bir ilk olarak otomatik buhar tahliye valfi bulunan plastik kapaklı Borcam'ı sunuyor.

Mikrodalga fırına girebilen yeni plastik kapak; otomatik buhar valfi sayesinde artan ısıyla birlikte buhar tahliyesini otomatik olarak ayarlayarak güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Plastik kapağıyla yeni Borcam hava sızdırmıyor ve bu sayede yiyeceklerinizi buzdolabında veya derin dondurucuda sağlıklı ve uzun süre taze olarak saklamanızı sağlıyor.

Plastik kapak leke ve kir tutmama özelliğinin yanında bulaşık makinesinde yıkanabilmesi ile de tüketicisinin hayatını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Buzdolabından mikrodalga fırına, mikrodalga fırından sofralara; gerek ısıtma, gerek saklama ve sunma amaçlı kullanılabilecek bu yeni Borcam, her mutfağın olmazsa olmazı... Hayatın her anında pratik çözümler sunan Borcam; mikrodalga fırına girebilen, otomatik buhar tahliye valfli yeni plastik kapağıyla tüketicisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yazarlar