Sinop Boyabat'ta 18 Öğrenciye Avrupa'da Staj Hakkı Müjdesi

Boyabat'ta 18 Öğrenciye Avrupa'da Staj Hakkı Müjdesi

15.01.2018 - 14:18 | Son Güncellenme:

.

Boyabatta 18 Öğrenciye Avrupada Staj Hakkı Müjdesi

SİNOP (AA) - Boyabat ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Yaşlı Bakımında Beceri Transferi" projesi kapsamında okulun 18 öğrencisine Avrupa ülkelerinde staj yapabilme imkanı sağlandı.

Haberin Devamı

Okul müdürü Nuri Aslan ve projede görev alan öğrenciler, Kaymakam Fatih Aksoy'u makamında ziyaret ederek, proje hakkında bilgiler verdi.

Aksoy, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini kutladığını söyledi.

Bu tür projelerin öğrencilerin gelecekleri adına çok önemli olduğunu vurgulayan Aksoy, "Böyle anlamlı ve önemli bir başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gayretli, sabırlı ve azimli çalışmaların sonucunda elde edilen projelerin hayata geçirilmesinde büyük adımlar atılmıştır. İnşallah yurt dışı stajlarında kendinizi daha iyi geliştirerek daha başarılı ve yeni projelere imza atmanız temennisinde bulunuyorum. Tüm okullardaki öğrencilere kendi alanlarında yapacakları projelerinde örnek ve teşvik edici rol oynamasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Proje çerçevesinde 18 öğrenci ve 5 öğretmen İtalya’da Brescia, Çek Cumhuriyeti'nde Prag, Hollanda da Rotterdam şehirlerinde konaklayacaklar ve kültürel gezilere katılacaklar.