Oyun Bu bulmaca oyununu çözen ilk kişi bir Bitcoin ile ödüllendirilecek

Bu bulmaca oyununu çözen ilk kişi bir Bitcoin ile ödüllendirilecek

19.02.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

"MonteCrypto: Bitcoin Enigma" adlı oyunu bitiren ilk oyuncu bir Bitcoin ile ödüllendirilecek. Oyunu bitirmeniz çözümeniz gereken 24 bulmaca var. Oyun 20 Şubat'ta çıkacak.

Bu bulmaca oyununu çözen ilk kişi bir Bitcoin ile ödüllendirilecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Gem Rose Accent adlı bir stüdyo "MonteCrypto: The Bitcoin Enigma" adlı bulmaca oyununu ilk bitirene 1 Bitcoin ödül verecek. Oyun, 20 Şubat'ta resmi olarak çıkacak.

Oyun geliştiricileri Gem Rose Accent, mizahi bir şekilde "bu oyun şimdiye kadar oynadığınız en zor oyunların arasında olmalı" diyor. Oyunu bitirmek ve kripto para ödülünüzü talep etmek için, oyuncuların bir labirentte dolaşıp 24 bulmacayı çözmesi gerekecek.

Oyunda ipucu bulmak ve bulmacaları çözmek için başkalarıyla birlikte çalışabileceğiniz çok oyunculu bir modu da var.

Aynı zamanda, oyunu bitirmeniz için siz veya diğer oyuncuların nasıl davranmaları gerektiğine dair herhangi bir kural yok. Diğer oyuncular sizi kolayca yanlış yola itebilir.

Haberin Devamı

20 Şubat'ta piyasaya çıkacak oyunun sitesindeki SSS bölümüne göre oyun web sitesinin kaynak kodunda bir ipucu bularak bir başlangıç ??yapabilirsiniz. Sitenin kaynak kodunu çıkarmak için sitedeki herhangi bir yere sağ tıklayın ve "Sayfa kaynağını görüntüle"yi tıklayın. HTML kodunu tanımayan herhangi birine bu saçma gelebilir.

Bu bulmaca oyununu çözen ilk kişi bir Bitcoin ile ödüllendirilecek

İpucunun nerede gizli olduğu belli değil. Giriş sayfası veya SSS sayfası kaynak kodunda olabilir. Diğer iki tıklanabilir link sizi bir basın kitine ve Steam ürün sayfasına götürüyor.