Evlilik Bu erkeklerle evlenmeyin

Bu erkeklerle evlenmeyin

22.01.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Kadınların yaşamları boyunca hayal ettiği evlilik ve düğün gibi önemli olayların altından kalkamayan erkekler vardır. Bu durumun üstesinden gelemeyenlerin hangi erkek tipleri olduğunu biliyor musunuz?

Bu erkeklerle evlenmeyin

Evlilik, ciddi bir müessese olduğu için bu işin altından kalkmak herkesin harcı değildir. Öncelikle sadık, anlayışlı ve fedakâr olmanız gerekir. Tüm bunları göz önünde bulundurduktan sonra, seçtiğiniz erkeğin karakteri konusunda da dikkatli olmalısınız. Evlendikten sonra problem yaşamak istemiyorsanız bazı erkek tiplerinden uzak durmanızda fayda vardır.

Haberin Devamı

Annesiz yapamayanlar

Tabii ki herkesin annesi kendi için oldukça önemlidir. Hatta evlendikten sonra kayınvalidenize sevgili ve saygılı olursanız evliliğiniz süresince problem yaşamayacağınıza garanti verebiliriz. Ancak bazı erkekler vardır ki annelerini hayatları boyunca birinci sırada tutarlar. Özellikle evlendikten sonra bu durum değişmiyorsa evliliğiniz sırasında problem yaşayabilirsiniz. Eşiniz, siz haklı olsanız bile annesine destek olacağı için evinizin içinde sürekli huzursuzluk yaratacaktır. Bazı durumlarda anneler haklı olsa bile eşlerinin yanında olan erkekler durumu idare ederek sorunun çözülmesine yardım edebilirler.

Çocuk ruhlu olanlar

Çocuk ruhlu erkeklerle ilişki başında oldukça eğlenebilirsiniz fakat iş evliliğe gelince bu tiperkekler sorumsuzdurlar ve bütçe konusunda savruk davranırlar. Ev geçindirmek, bir evi idare etmek gibi konuların birinci planında da bütçe gelmektedir.

Haberin Devamı

Kıskanç olanlar

Kıskanç erkeklerle evlilik, oldukça zor bir dönem olacaktır. Attığınız her adımda size sorular soran bir insanla hayat geçirmeniz bir süre sonra çok zor gelecektir. Bu nedenle evlilik kararı alırken karşınızdaki erkeğin kıskançlık seviyesini göz önünde bulundurmalısınız.

Çapkın olanlar

Çapkın bir erkekle beraberseniz ve evlilik düşünüyorsanız hayatınız boyunca içinizde bir şüphe oluşacak ve güven eksikliği yaşayacaksınız.

Şiddet eğilimli olanlar

Sadece fiziksel şiddet olarak düşünmeyin. Psikolojik şiddet uygulayan erkeklerde mevcut. Örnek vermek gerekirse sürekli bağıran bir erkek size psikolojik şiddet uygulamaktadır. Şiddet eğilimi olan erkeklerden uzak durmalısınız.

Diğer erkek tipleri

Uzak durulması gereken diğer erkek tipleriyse; işkolik, pimpirikli, umursamaz ve bağımlı erkekler olarak sıralanmaktadır.

Yazarlar