Kültür Sanat Bu festivalde yaş sınırı 21

Bu festivalde yaş sınırı 21

02.10.2017 - 16:22 | Son Güncellenme:

Yılın en genç festivali; “Genç Bi Şenlik’17”, 21 Ekim Cumartesi günü Life Park' ta...

Bu festivalde yaş sınırı 21

İstanbul’un en köklü liselerini bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “Genç Bi Şenlik ‘17” için geri sayım başladı…

Haberin Devamı

Özellikle liseli gençler arasında çok sevilen ve kendi tarzlarında öncü; Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, son günlerin en popüler ismi Ezhel ve pop müziğin geç yıldızı Edis’in sahne alacağı “Genç Bi Şenlik‘17”, 21 Ekim Cumartesi günü Life Park’ ta gerçekleşecek.

Modüler Sanat Organizasyon ve Koşan Adam işbirliği ile düzenlenen ve 46 farklı liseden 70 gencin oluşturduğu Genç Bi Şenlik öğrenci komitesinin aktif rol aldığı “Genç Bi Şenlik ‘17”, İstanbul’da düzenlenen en büyük ve en popüler gençlik şenliği olma özelliğini taşıyor.

21 yaş üstünün katılmadığı etkinliklere öncü olan “Genç Bi Şenlik ‘17” bu sene de büyük sahne gösterilerinin ve müzik gruplarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, teknoloji, kültür, sanat ve spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Festivalin diğer konukları:

İnternette hazırladığı 'Nedir?' videoları ile kısa sürede fenomen olan Burcu Bakdur'un sunumuyla gerçekleşecek olan festival, Geekyapar ekibi ve Harry Potter fanlarını biraraya getiren Mösyö Taha'nın söyleşileriyle de renklenecek.

AHBAP ve Genç Bi Şenlik İşbirliği:

Bu yılki festivalin ayrıca bir sosyal sorumluluk tarafı da bulunuyor. Sanatçı Haluk Levent'in genel başkanlığında organize olan ve geçtiğimiz aylarda resmiyet kazanan AHBAP platformu ile işbirliği yapan festival, Anadolu'nun bir çok şehrinde yaşayan ve bugüne kadar böylesine büyük çapta bir festival izleme fırsatı bulamamış birçok genci Sarıyer Belediyesi'nin katkılarıyla ağırlayacak.