İlişkiler Bu hareketleri yapmayın

Bu hareketleri yapmayın

17.01.2018 - 18:11 | Son Güncellenme:

Her insan çekici olmak ister. Peki, bazı hareketlerinizin sizi insanlardan ittiğini hiç düşündünüz mü? Yazının devamını okurken sizinde yapmış olabileceğiniz bu davranışları düzeltmek sizin elinizde.

Bu hareketleri yapmayın

Hem kadınların hem de erkeklerin en çok dikkat ettiği konulardan biri olan çekicilik, günümüzde sosyal hayatımızı etkileyen önemli bir faktördür. Özellikle ikili ilişkilerde dikkat edilmesi gereken aşağıdaki davranışları sizde okumalısınız.

Haberin Devamı

Yüksek Sesle Konuşmak

Konuşurken karşı tarafa sakinliğinizi ve zarafetinizi aktarmanız gerekirken yüksek sesle konuşuyorsanız çevrenizdeki insanların sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Bazı ülkelerde yasal olarak engellenen yüksek sesle konuşmak, karşıdan bakıldığında kaba bir görüntü vermektedir.

Ter Kokusu

Günümüzde artık herkesin parfümleri birbirine karışırken siz ter kokuyorsanız durum oldukça vahim demektir. Ter bezlerinizde bir problem varsa mutlaka bir doktora görünmelisiniz. Özellikle gün içerisinde roll-on kullanmanız ve gün aşırı duş almanız gerekmektedir.Yoksa bu kötü kokuyla çevrenizdeki kişileri de rahatsız etmiş olacaksınız. Arkadaşlarınız ter kokunuzu çoğu zaman size söylemez. Bunun nedeni sizi küçük düşürmek değil, kalbinizi kırmamaktır.Bu durumları yaşamamak içinse bedeninize ve kendinize iyi bakmalısınız.

Haberin Devamı

Düğün Hayalleri

Hem erkek arkadaşınıza hem de diğer arkadaşlarınıza anlattığınız bitip tükenmeyen düğün hayallerinizde çekiciliğinizi ortadan kaldıran nedenlerin en başında gelmektedir. Sizin için özel olan bugünüsürekli konuşmak yerine günü geldiğinde hayallerinizi gerçekleştirmeniz en güzelidir.

Kendinizden Bahsetmek

Sürekli kendinden bahseden insanlarla sohbet kurmak pek mümkün olmayabilir. Ayrıca kurulan her sohbetin sonu kendinden bahseden kişiye varacağı için ortamdaki insanlar doğal olarak bu kişiden uzaklaşmaya başlayacaktır. Elbette kendinizden bahsedeceğiniz zamanlarda olacaktır fakat her konuşmanın sonunu kendinize bağlıyorsanız durup düşünmenizde fayda vardır.

Sakız Çiğnemek

Sakız çiğnemek problem değildir fakat sakızı sesli bir şekilde çiğniyorsanız çevrenizdeki kişilerde bundan etkilenebilir. Özellikle toplu taşıma gibi yerlerde bu konuya oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir.

Tırnak Yemek

Elinizin sürekli ağzınızda olması bir zaman sonra rahatsız edici bir hareket olabilir. Özellikle tırnak yerken çıkan ses sinir bozucudur. Bu nedenle çekiciliğinizi kaybedebilirsiniz. Diğer nedenlerse hızlı bir şekilde yemek yemek, sürekli diyetten bahsetmek, yersiz hareketler yapmak ve sürekli yüzünüzle oynamak olarak sıralanmaktadır.

Yazarlar