Otomobil Bu köprüden geçmek cesaret ister

Bu köprüden geçmek cesaret ister

19.01.2018 - 18:21 | Son Güncellenme:

Sibirya'da bulunan köprüden geçmek cesaret ister. İşte o cesaret bir gezginden geldi.En tehlikeli köprüler içerisinde yer alan Kandinsky Köprüsü'nü geçen gezgin, drone aracılığı ile bu anları an ve an kaydetti.

Bu köprüden geçmek cesaret ister

Korkularını yaşantınızı nasıl etkileyebilir? Yapmanız gerekenleri ya da yapabilirliğinizi ne hale getirecektir. Heyecanını ve korkularını kontrol altına alarak Dünya'nın ne tehlikeli köprüleri arasında gösterilen Sibirya bölgesinde ki Kandinsky Köprüsü’nü geçmeye cesaret eden bir gezgin ya da maceraperest bu anları kayda alarak tüm Dünya'nın izlemesi için youtube kanalına yükledi.

Haberin Devamı

20 metre yüksekliğe sahip olan köprü sadece bir arabanın sığabileceği genişlikte ve üzerinde belki 3 arabanın geçebileceği dayanıklıktadır. Köprüyü destekleyen sütunlar pas tutmuş ve tahtalar eskimiş durumdadır. Ahşap görünümden dolayı ürkütücü olan köprü sağlam olmadığı kadar uzunda. Kandinsky Köprüsü’nde herhangi bir koruma bulunmuyor. Bu nedenle yapacağınız en ufak bir hata 20 metre yükseklikten Vitim Nehri’ne uçmanıza neden olabilir. Kendinden en emin sürücüler dahi Kandinsky Köprüsü’nden heyecanlanmadan geçemeyeceği kesin olarak görülüyor.