Ege Buca’nın proje yılı

Buca’nın proje yılı

19.02.2018 - 04:30 | Son Güncellenme:

Kültürden sanata, eğitimden spor alanlarına kadar ilçenin dört bir yanına yayılan 31 projeyi anlatan Başkan Piriştina “Bunların tümünü Ocak 2019’da tamamlayacağız” dedi

Buca’nın proje yılı

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2018 yılı yatırım projelerini CHP Buca örgütüne anlattı. Parti temsilcileri ve 47 mahalleden 400 delegenin katılımıyla düzenlenen toplantında konuşan Başkan Piriştina, sosyal belediyecilik anlayışıyla, merkezine insanı koyan 2018 yatırım projelerini dev ekrana yansıtılan görüntüleriyle tek tek paylaştı.

Haberin Devamı

Yeni festival müjdesi

Buca Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla gerçekleştireceği projelerin yanında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı projeleri de anlatan Başkan Piriştina, “Projelerimiz yeşile odaklı. Çalışmalarımızda insana, kente, canlıya bakışımızı ve saygımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

Dev yaşam kompleksi Buca Çarşı’dan, sanatın kalbinin atacağı ve İzmir’in en büyük ikinci merkezi olacak Gösteri Sanatları Merkezi’ne, çağdaş modern ve çok fonksiyonlu kapalı pazar yerlerinden, yılda 10 bin sporseverin faydalanacağı Buca Belediyesi Futbol Futbol Kompleksi’ne kadar toplam 31 projeyi aktaran Başkan Piriştina, Büyükşehir’in Metro, Şirinyer Projesi, Buca- Bornova Tüneli gibi dev projeleriyle ilçenin yeni bir yüze kavuşacağını açıkladı. Tüm projelerin Ocak 2019’da tamamlanacağını vurgulayan Piriştina, Buca Gölet tesislerinde ‘Festivall İzmir’ ismiyle hazırlanan dev proje hakkında da ayrıntılı bilgi verdi, “Yüzde 80’i çocuk ve kadınlara yönelik hazırlanan, girişi ücretsiz olan projeyi ilçeye kazandırmayı çok istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Merkezimizde insan var’

PROJELERİNİN merkezinde her zaman insan unsurunun olduğunu vurgulayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, şu noktaların altını çizdi: “Yatırımlarımızı hep halkın talepleri doğrultusuna yapmaya gayret gösteriyoruz. Onların beklentileri bizim için önemli. Çocuklar, gençler, kadınlar ve yaşlılar, herkes için proje üretiyoruz. İlçemiz, bu adımlarla çok farklı bir noktaya taşınacak. Tüm çalışma arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum.”