Dünya ‘Bunları nasıl söylersin?’

‘Bunları nasıl söylersin?’

24.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

ABD’li ünlü şarkıcı Barbra Streisand’ın çocuklara cinsel taciz iddiaları konusunda Michael Jackson’ı savunması büyük tepkiye neden oldu

‘Bunları nasıl söylersin’

İngiliz film yapımcısı Dan Reed, 10 yıl önce ölen ABD’li pop star Michael Jackson (51) hakkında ‘Leaving Neverland’ adlı bir belgesel çekmişti. Belgeselde o zamanlar 9 ve 10 yaşlarında olan iki erkek çocuğun, Michael Jackson’ın cinsel tacizine uğradığı iddia ediliyordu. Jackson’ın yakın dostu olan ABD’li ünlü şarkıcı Barbra Streisand (76) bir gazetede yayımlanan röportajında, çocuklara taciz nedeniyle pop starı savundu.

Haberin Devamı

Akıl almaz sözler

Barbra Streisand röportajda, “Michael Jackson’ın cinsel tercihleri ona aittir. Onun tacizine uğradığını iddia edenlere sadece üzülürüm ama onları haklı görmem. Saldırıya uğradıklarını söylüyorlar ama o zaman Jackson’ın yanında olmaktan heyecan duyuyorlardı. Sonuçta Jackson onları öldürmedi. Ayrıca şimdi ikisi de evli ve çocukları var” dedi. İşte Streisand’ın bu sözleri büyük tepki çekti. Dan Reed yayımladığı mesajda “Bunları gerçekten sen mi söyledin?” diyerek şarkıcıya tepki gösterdi.