Siyaset ‘Bunların adım attığı yerde ot bitmez’

‘Bunların adım attığı yerde ot bitmez’

16.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Bunların adım attığı yerde ot bitmez’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara Gölbaşı’ndaki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde, muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye destek sözü isteyen Soylu, “Ben bu ülkenin bir evladı olarak Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne adım atmasını istemem. Ankara isterse, Ankara’nın bileceği iştir. Bu kadar açık ve net. Bunların adım attığı yerde ot bitmez” dedi.

Haberin Devamı

Terörle mücadeleye değinen Soylu, HDP’li milletvekillerine tepki göstererek, “Apo için yürümeye başlayacaklar... Hadi yürüsünler de görelim, hadi yürüsünler... Güya milletvekilleri. Ben onlara, ‘milletin vekili’ demenin de doğru olmadığını iddia ediyorum” dedi.

‘Bombalı araç yakaladık’

Terörle mücadeleye de değinen Soylu, ayrıca bir ilde düzenlenecek terör saldırısında kullanılmak üzere Hatay’dan ülke sınırları içerisine sokulmak istenen bomba yüklü aracın jandarma birimlerince yakalandığını ve operasyonda DEAŞ’lı bir teröristin gözaltına alındığını bildirdi.